VB-Groep

Disciplines

CRA Vastgoed is actief in de volle breedte van het ontwikkelvak, met onder meer gebiedsontwikkeling en transformatie. Zowel binnenstedelijk als aan de rand van steden en dorpen. Daarbij ontzorgen wij opdrachtgevers van begin tot einde. Van eerste schetsplan tot en met oplevering en overdracht. Inclusief ontwerp en uitvoering van de openbare ruimte.

Gebiedsontwikkeling

Uitgangspunt bij gebiedsontwikkeling is voor ons altijd de kracht van de locatie. We zoeken naar de bijzondere kwaliteiten van het gebied en ontwikkelen een plan dat die kwaliteiten optimaal benut en versterkt.

Lees meer over gebiedsontwikkeling

Binnenstedelijke ontwikkeling

Het juiste concept en het juiste ontwerp voor de juiste plek. Reagerend op de omringende architectuur en rekening houdend met de historie en/of de cultureel-maatschappelijke betekenis van de locatie. Daar zetten wij met onze plannen op in.

Lees meer over binnenstedelijke ontwikkeling

Transformatie

Uitgaande van de specifieke kwaliteiten van het bestaande vastgoed, veranderen we de functie of voegen we nieuwe functies toe aan een gebouw. Functies die de locatie een nieuwe betekenis en dus nieuwe waarde geven.

Lees meer over transformatie