VB-Groep

Boslaan Son

Plaats Son en Breugel
Programma Luxe appartementen
Ontwikkelaar CRA Vastgoed
Bekijk alle gegevens

Luxe appartementen in een bijzonder bosrijk gebied

Op een bijzondere locatie in Son en Breugel wordt onderzocht wat de best passende ontwikkelingsmogelijkheden zijn. In deze zoektocht is duidelijk geworden, dat er binnen de gemeente Son en Breugel voldoende potentie aanwezig is voor appartementen in het hogere segment. De doelgroep waarvoor de appartementen worden gerealiseerd zijn voornamelijk mensen op leeftijd die zoeken naar een gelijkvloerse en comfortabele woning op korte afstand van diverse voorzieningen.

Stedenbouwkundige visie

Onze visie voor deze locatie is in belangrijke mate geïnspireerd door de in de omgeving aanwezige ruimtelijke, landschappelijke en natuurlijke kwaliteiten. De belangrijkste ontwerpkeuzen komen voort uit de behoefte het gehele complex te interpreteren als een landschapstuin met daarin een tweetal villa gebouwen met de woningen. Dit wordt bereikt door de vrijstaande woning in de al min of meer afgezonderde hoek van het terrein te realiseren. Zo ontstaat er een logische plek voor deze villa en ontstaat tevens een heldere, eenduidige vorm voor het woonpark met de appartementen.

Binnen de locatie worden glooiingen in het terrein ingezet als bedding voor de bouwvolumes en het parkeren. We denken aan een zacht natuurlijk kleuren palet, dat aansluit op de tonen van zandverstuivingen en heide, afgewisseld met het frisse groen van het park. De parkeervoorzieningen zullen gerealiseerd worden in de half verdiepte parkeergarage die toegankelijk is vanuit de Larikslaan.

De ontwikkeling van de locatie is nog in volle gang. Het kan zijn dat de getoonde afbeeldingen en opgegeven aantallen afwijken van het uiteindelijk te realiseren appartementencomplex.

Projectdetails

Plaats Son en Breugel
Programma Luxe appartementen
Ontwikkelaar CRA Vastgoed
Architect KdV Architectuur