VB-Groep

Ontwikkeling Pim Mulierlaan Haarlem

Plaats Haarlem
Ontwikkelaar CRA Vastgoed
Programma 59 woningen
Bekijk alle gegevens

The Umpire; het juiste product op de juiste plaats

Jarenlang lag de locatie naast Sportpark Pim Mulier braak, wachtend op een nieuwe bestemming. Zo lang dat een enkele buurtbewoner het zich in gedachten al had ‘toegeëigend’ en zich tegen een nieuwe (al lang bekende) invulling verzette. Maar uiteindelijk wisten de plannen van CRA Vastgoed iedereen te overtuigen. De omgeving én de Gemeente Haarlem die de lokale woningmarkt precies zag aangevuld met wat op dat moment nodig was: een substantieel aantal appartementen in het middeldure huursegment.

The Umpire telt 59 woningen, verdeeld over 10 verdiepingen. Het complex is opgetrokken uit prefab en werd in 2019 opgeleverd, na een bouwtijd van iets meer dan een half jaar. De appartementen zijn royaal en kennen een hoog kwaliteitsniveau. De binnenstedelijke locatie, aanleunend tegen het centrum, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen. Al helemaal op de bovenste verdiepingen, waar bewoners genieten van een vrij uitzicht richting Bloemendaal en de zee.

Succesvol beleggingsproduct

Het complex is van meet af aan ontwikkeld als beleggingsproduct; de appartementen zijn verkocht aan Amvest, die ze in het middensegment verhuurt. Met veel succes; The Umpire blijkt precies het product waar dit deel van Haarlem c.q. Groot-Amsterdam om vraagt.

Projectdetails

Plaats Haarlem
Ontwikkelaar CRA Vastgoed
Programma 59 woningen
Aannemer Ouwehand Bouw
Architect Mulleners + Mulleners