VB-Groep

Zorg

De behoefte aan passende huisvesting voor mensen die zorg nodig hebben, is onverminderd groot. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van levensloopbestendige woningen, voorzien van slimme domotica, die oudere en jongere zorgbehoevenden in staat stelt comfortabel en veilig zelfstandig te wonen. Daarnaast ontwikkelen we woonvoorzieningen voor speciale zorgcliënten, zoals mensen met een beperking en dementerenden. Samen met zorgaanbieders zoeken we naar geschikte locaties en ook bij onze gebiedsontwikkelingen zijn we alert op kansen voor deze doelgroep.

Affiniteit met zorg

Deel uitmakend van een familiebedrijf, kennen wij een cultuur die wordt gekenmerkt door samenwerking, loyaliteit en betrokkenheid, oog voor elkaar en de menselijke maat. Juist die ‘zachte’ kant maakt CRA Vastgoed tot een aantrekkelijke partner voor de zorg.

Waarom zorgwoningen ontwikkelen met CRA Vastgoed?

  • Langdurig, betrokken partnerschap van een familiebedrijf
  • Ervaring met passende woningtypologieën voor deze doelgroep
  • Bekroonde concepten voor instellingsterreinen
  • Spreekt de taal van de zorginstellingen

Instellingsterreinen

Bijzondere ontwikkellocaties in onze portefeuille zijn instellingsterreinen. Omdat zorgpartijen zelf verantwoordelijk zijn voor de exploitatie van hun vastgoed, is het verstandig dat zij een huisvestings- en vastgoedstrategie formuleren. Met onze kennis en ervaring op dit gebied zijn wij een goede gespreks- en sparringpartner om tot een duurzame strategie te komen en deze met onze ontwikkelaars en bouwers te realiseren.

Resultaat komt samen in Kloostervelden

Binnen VB Groep bundelen zich de kennis en kunde van meerdere bedrijven. Bedrijven die hun expertise met elkaar delen. Bijzondere expertise, getuige de Brabantse Stijlprijs 2021 die werd toegekend aan het project Kloostervelden.

Kloostervelden is een unieke wijk in het Noord-Brabantse Sterksel, omgeven door natuur en gebouwd rond een historisch kloosterhart. Hier wonen, leven en zorgen 500 mensen met en zonder handicap samen. Hier is wonen zoveel meer; het is een thuis voor iedereen. Met deze ontwikkeling van omgekeerde integratie maken we impact op het individu, de omgeving en de gemeenschap. Een bijzondere plek waarmee we samen de wereld een stukje mooier maken.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  

= Verplicht veld