VB-Groep

Expertise

We ontwikkelen plannen die de kwaliteiten van een gebied of locatie optimaal benutten en versterken. Creatieve antwoorden op wat een plek, de omgeving en de lokale samenleving van ons vragen. Altijd samen met alle belanghebbenden. En altijd vanuit drie heldere uitgangspunten. Betaalbaar inclusief. Gelukkig en gezond leven. Duurzaam voor mens en dier.

Betaalbaar inclusief

Wij willen onze bijdrage leveren aan inclusieve steden en leefomgevingen. Iedereen moet zich welkom en thuis voelen in onze projecten, moet er prettig en gezond kunnen wonen of werken, leren of verblijven. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, ongeacht achtergrond of inkomen.

Lees meer

Gezond en gelukkig leven

De omgeving waarin mensen wonen en leven, is sterk van invloed op hun welzijn en geluk. Comfortabele voorzieningen, volop groen, ruimte om te ontspannen. Een veilige en goed bereikbare omgeving. Plekken waar mens en dier in harmonie samen kunnen leven. En bovenal een gezonde omgeving, want gezondheid is de basis.

Lees meer

Duurzaam voor mens én dier

Onze gebiedsontwikkelingen dragen bij aan bescherming van natuur en klimaat; we bouwen natuurinclusief of we bouwen niet. Zo maken we ons sterk voor de leefbaarheid voor mens én dier.

Lees meer