VB-Groep

Over ons

CRA Vastgoed staat bekend als een maatschappelijk geëngageerde ontwikkelaar, die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te realiseren. De klant en/of eindgebruiker staat bij ons altijd centraal. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerkingen. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid.

Onze visie

Wij zien het als onze opgave om duurzame leefomgevingen te creëren die bijdragen aan het geluk en de levenskwaliteit van alle mensen. Daarbij gaan we altijd voor uitzonderlijke resultaten, die alleen in samenwerking tot stand kunnen komen.

Onze missie

Het is onze passie en trots om als betrokken gebiedsontwikkelaar voor de maatschappij betekenisvolle, duurzame en kwalitatieve leefomgevingen te ontwikkelen.

Onze kernwaarden

Kernwaarde solide donkerblauw

Solide

Kernwaarde samen donkerblauw

Samen

Kernwaarde dichtbij donkerblauw

Dichtbij

Solide

Wij zijn een solide, betrouwbare partij, zowel organisatorisch als financieel en vaktechnisch. Onze mensen zijn ambitieus, trots en gaan voor niet minder dan het beste resultaat. Bewust van hun eigen kracht, overtuigd van hun eigen kunnen. Maar altijd eerlijk en reëel, zonder afspraken die ze niet kunnen nakomen.

Als familiebedrijf zijn we altijd gericht op de lange termijn. We zijn ondernemend en gaan risico's niet uit de weg. Maar het voortbestaan van ons bedrijf en de belangen van de mensen met en voor wie we werken, staan altijd voorop.

Samen

Samen staan we sterker en komen we verder. Daarom gaan we daadwerkelijk partnerschap aan. We investeren in langdurige relaties met alle betrokken partijen en gaan op een prettige en open manier met elkaar om. Op basis van vertrouwen, met oprechte aandacht voor elkaars belangen. Persoonlijk en informeel, omdat we vinden dat samenwerken ook prettig moet zijn.

Wij bundelen onze expertise, capaciteit en innovatiekracht met de andere bedrijven binnen onze groep. Vanuit de synergie die dat oplevert, kunnen we als kennispartner de meest complexe opgaven aan. Grote vraagstukken die anderen wellicht uit de weg gaan, maar die onze medewerkers juist uitdagen en stimuleren. Binnen onze organisatie vinden ze alle uitdaging en ruimte om hun talenten te ontwikkelen en hun ambities na te jagen.

Dichtbij

Wij zijn gevestigd in de regio waarin we actief zijn. We werken vaak samen met lokale partijen en zijn betrokken bij de lokale gemeenschap. Onze mensen begrijpen daardoor als geen ander de markt, cultuur, kansen en bedreigingen in hun omgeving. Vanuit dat inzicht en die betrokkenheid realiseren we duurzame oplossingen die betekenisvol zijn voor de specifieke gebruikers, eigenaren en omgeving.

Nabijheid maakt samenwerking makkelijker. Je spreekt dezelfde taal en weet elkaar beter te bereiken. We hechten aan een platte organisatie, korte lijnen en een cultuur waarin we elkaar makkelijk vinden en aanspreken. Ons bedrijf is groot genoeg om te excelleren en medewerkers uit te dagen, maar tegelijk zo georganiseerd dat het persoonlijke contact is gewaarborgd.

Onderdeel van VB Groep

CRA Vastgoed maakt deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende bedrijven, actief op het gebied van vastgoedontwikkeling en bouw, met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijkertijd maken de bedrijven gebruik van elkaars specifieke expertise. Samen hebben we de mensen, de kennis en de ervaring om elke huisvestingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Binnen VB Groep geven meer dan 400 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons motto 'Resultaat komt samen'.

Procedure toewijzing woningen/kavels

Als je inschrijft op een woning of een kavel grond is het spannend of je tot de gelukkigen behoort die de woning of het kavel daadwerkelijk krijgt toegewezen. Hiervoor hanteren wij een heldere procedure.

Benieuwd hoe we samen een duurzame leefomgeving kunnen creëren?

Group Maak kennis met ons team