VB-Groep

Gezond en gelukkig leven

De omgeving waarin mensen wonen en leven, is sterk van invloed op hun welzijn en geluk. Comfortabele voorzieningen, volop groen, ruimte om te ontspannen. Een veilige en goed bereikbare omgeving die niet wordt gedomineerd door auto’s. Goed onderhouden woningen en buitenruimtes die ontmoeting stimuleren, plekken waar mens en dier in harmonie samen kunnen leven. En bovenal een gezonde omgeving, want gezondheid is de basis.

Wij willen onze bijdrage leveren aan vitale en leefbare wijken en buurten. Die leefbaarheid veronderstelt dat mensen elkaar ontmoeten en naar elkaar omkijken. Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe. Daarom gaat het ons bij gebiedsontwikkelingen nadrukkelijk niet alleen om woningen en gebouwen alleen, maar om de integrale samenhang die zeker ook een sociaal-maatschappelijke dimensie kent. Dat is de basis die op orde moet zijn.

Onze andere uitgangspunten

Betaalbaar inclusief

Wij willen onze bijdrage leveren aan inclusieve steden en leefomgevingen. Iedereen moet zich welkom en thuis voelen in onze projecten, moet er prettig en gezond kunnen wonen of werken, leren of verblijven. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, ongeacht achtergrond of inkomen.

Duurzaam voor mens én dier

Onze gebiedsontwikkelingen dragen bij aan bescherming van natuur en klimaat; we bouwen natuurinclusief of we bouwen niet. Zo maken we ons sterk voor de leefbaarheid voor mens én dier.

Benieuwd hoe we samen een duurzame leefomgeving kunnen creëren?

Group Maak kennis met ons team