VB-Groep

Van student naar Junior Project-ontwikkelaar

Kessy van Berlo startte haar loopbaan bij CRA Vastgoed als Junior Projectontwikkelaar. In februari 2022 studeerde Kessy af aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij van Fontys Hogescholen Eindhoven. Na haar afstuderen volgde een korte periode van oriënteren: wat wil ik, wat kan ik en hoe wil ik mijn loopbaan starten. Logische vragen die bij een starter op de arbeidsmarkt naar voren komen. 
 

Van student naar starter op de arbeidsmarkt

Ik heb tijdens mijn studie al een netwerk opgebouwd waardoor ik naar mijn studie een aantal oriënterende gesprekken en telefoontjes heb gevoerd. Ik vond het belangrijk om mij goed te laten informeren over startersfuncties.

Wat mag ik verwachten van een inwerkperiode? Wat verwacht een werkgever van mij en hoe kan ik mij verder ontwikkelen na mijn studie? Daarnaast ging ik actief op zoek naar openstaande vacatures. Zo stuitte ik ook op de vacature van 'Junior Projectontwikkelaar' bij CRA Vastgoed. Ondanks dat ik nog weinig ervaring had, besloot ik toch te solliciteren en ervoor te gaan. Dit resulteerde in een kennismakingsgesprek en vervolggesprekken. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en werd alleen maar enthousiaster over de functie. Uiteindelijk kreeg ik het telefoontje dat ze voor mij kozen. Daar ben ik natuurlijk nog altijd heel erg blij mee. Bijzonder dat CRA Vastgoed mij de kans geeft om mij te gaan ontwikkelen als Projectontwikkelaar.

Ondanks dat ik nog weinig ervaring had, besloot ik toch te solliciteren en ervoor te gaan
Kessy van Berlo, Junior Projectontwikkelaar

Waarom CRA Vastgoed?

Er zijn meerdere redenen waarom ik voor CRA Vastgoed heb gekozen. Ten eerste omdat ik binnen mijn functie de ervaren projectontwikkelaars ondersteun. Op deze manier ben ik van mening dat ik veel van hen kan leren en dat ik op deze manier in het vakgebied kan groeien. Daarnaast vond ik het een groot voordeel dat ik op deze manier mee kan kijken in diverse fasen van verschillende projecten: van acquisitie tot realisatie en de verkoop. Daarnaast spreekt de diversiteit mij aan. CRA Vastgoed richt zich op diverse segmenten en vakgebieden zoals het transformeren van kloosters tot aan binnenstedelijke ontwikkeling. Van kleine projecten tot aan grootschalige woonwijken.

Als laatste vind ik het een groot voordeel dat ik mij mag ontwikkelen. Ik heb bewust ervoor gekozen om geen voltijd master opleiding te volgen, maar mijzelf al werkende te ontwikkelen en zoveel mogelijk te mogen leren op diverse vakgebieden. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar alles wat ik mag gaan leren als Junior Projectontwikkelaar.

Ontwikkelmogelijkheden

CRA Vastgoed bestaat uit een team van Projectontwikkelaars met ieder een eigen expertise. Hierin zoeken de projectontwikkelaars elkaar op en leren ze van elkaars kennis. Bovendien wordt er veel tijd besteedt aan jong talent. CRA Vastgoed heeft elk half jaar ruimte voor stagiaires. Maar ook werkstudenten en starters worden met open armen ontvangen. Nieuwe teamleden zorgen voor nieuwe inzichten en verfrissende ideeën. Nieuwsgierig wie er allemaal in het team van CRA Vastgoed werkzaam is?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op met het team HRM en bekijk samen welke mogelijkheden er voor jou zijn op het gebied van stageplekken bij CRA Vastgoed.

Stel hier je vraag

Afdeling HRM

= Verplicht veld

Benieuwd hoe we samen een duurzame leefomgeving kunnen creëren?

Group Maak kennis met ons team