VB-Groep

CRA Vastgoed Scriptieprijs uitgereikt

3 oktober 2022

Op vrijdag 30 september heeft CRA Vastgoed onder grote belangstelling haar jaarlijkse Scriptieprijs uitgereikt aan de gelukkige winnaar: Corlinde Hubregtse. Corlinde studeerde Vastgoed & Makelaardij aan Fontys Hogeschool Eindhoven.

Verrassende scriptie

De jury, bestaande uit CRA Vastgoed en Fontys Hogescholen, was unaniem in haar oordeel. In de scriptie richtte Corlinde zich op de vergeten ruimte in appartementsgebouwen. Als bewoner van een appartementengebouw viel het haar op hoe weinig aandacht er in gebouwen is voor verkeersruimten. Een reden om hier dieper in te duiken.

"Haar scriptie getuigt van knappe analyses en goed doordachte adviezen. Met haar verrassende en frisse blik zet zij anderen aan tot anders denken over deze verkeersruimtes", aldus Bas Dikker, Hoofd Ontwikkeling bij CRA Vastgoed. Op een positieve en frisse manier lichtte Corlinde toe hoe met kleur, vormen, licht en natuur een beter thuisgevoel kan worden gecreëerd in verkeersruimtes.

Corlinde ontving voor haar afstudeerscriptie “De nieuwe verticale stoep” een cheque van €500,- en het boek Eindhoven Variomatic van Herman Kerkdijk. Voor nu weet Corlinde nog niet wat ze met het prijzengeld gaat doen. Haar interesse gaat in elk geval uit naar de 'zachte' kant van het vastgoed. Wellicht besteedt zij de cheque aan een aanvullende studie Omgevingspsychologie. Maar eerst maar eens ervaring opdoen in de praktijk.

Wij feliciteren Corlinde Hubregtse met deze mooie onderscheiding en wensen haar veel succes in haar toekomstige loopbaan.

Met haar verrassende en frisse blik zet zij anderen aan tot anders denken over deze vergeten ruimten.
Bas Dikker, Hoofd Ontwikkeling

CRA Vastgoed Scriptieprijs

De CRA Vastgoed Scriptieprijs is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan een student Vastgoed & Makelaardij van Fontys Hogeschool Eindhoven. Fontys hecht grote waarde aan praktijkgericht onderzoek. Onderzoek dat Fontys profileert als kennisintensieve netwerkorganisatie met een sterke regionale binding. Om dergelijk onderzoek te stimuleren is de scriptieprijs in het leven geroepen.