VB-Groep

Start bouw De Jonkvrouw deelplan 4 – Mijlpaal voor toekomstige bewoners

27 mei 2022

Direct aan het park de Beekweide en in de nabijheid van het treinstation van Geldrop ontwikkelde CRA Vastgoed 69 appartementen in een groene omgeving. De ontwikkeling is het vierde en laatste plandeel binnen het totaalproject 'De Jonkvrouw'. Vorig jaar rond deze tijd startte de verkoop van de appartementen en deze maand werd dan definitief het startschot gegeven van de volgende periode: de bouw!

Waarbij de start van een bouw voor ons als ontwikkelaars een afsluitende periode is, gaan de toekomstige bewoners juist door een nieuwe-, mooie fase. Een fase waarin beetje bij beetje hun droomappartement werkelijk wordt. En daarom een mooi moment om met alle bewoners samen te komen om op een feestelijke manier dit moment te vieren.

De appartementen zijn voornamelijk geliefd bij senioren. Hier wonen zij in het groen. In een rustig gedeelte van het centrum van Gelddrop, aldus de toekomstige bewoners. Veel bewoners geven aan dat hun kinderen en kleinkinderen dan dichtbij wonen en dat geeft een prettig gevoel voor de toekomst. Daarnaast gaan veel bewoners van een grote woning in buitengebied nu terug naar een kleinere woonruimte op een plek waar alle voorzieningen op loopafstand zijn. De toekomstige bewoners kijken met veel plezier uit naar de bouw en realisatie van hun droomwoning!

Al met al een dag van vieren met elkaar, waarbij de toekomstige bewoners elkaar onder het genot van een drankje en een hapje elkaar ontmoetten. Dat smaakt naar meer. De komende periode gaat Huybregts Relou de Jonkvrouw deelplan 4 realiseren.

De uitstraling van het gebouw is prachtig! Daarnaast woon ik straks rustig, maar toch centraal dichtbij alle voorzieningen in Geldrop.
Toekomstige bewoner, Jonkvrouw deelplan 4

Meer over de Jonkvrouw?

Op onze projectpagina vind je meer informatie over de ontwikkeling en kun je de bouwupdates volgen.

Bekijk onze projectpagina