VB-Groep

VB Groep viert 150-jarig bestaan met meer dan 700 relaties in het Parktheater

8 september 2023

Een bijzondere mijlpaal: deze week bestaan wij 150 jaar en gisteren vierden we dit in het bijzijn van meer dan 700 relaties, familie en vrienden van de familie bij het Parktheater in Eindhoven.

Resultaat komt samen

Ons motto is niet voor niets ‘Resultaat komt samen’ en daarom werden onze relaties letterlijk ‘In the spotlight’ gezet. Het inhoudelijk programma werd geopend met een zeer bijzondere diamant act. Aansluitend ging onze host Iris Rulkens in gesprek met Johan van Boldrik (Adviseur en oud Algemeen Directeur VB Groep), Robert van Boldrik (Algemeen Directeur VB Groep) en Guïljo van Nuland (Voorzitter RvC). Onderwerpen als ondernemerschap en de groei van de groep kwamen aan bod, voorzien van herkenbare anekdotes.

Vervolgens verzorgde Elise Schaap een interactieve keynote ‘Imiteren kun je leren’. Hoe maak je een onvergetelijke, positieve, eerste indruk? En hoe kunnen stemgebruik en lichaamstaal een boodschap beïnvloeden. Uiteraard kwamen ook de nodige typetjes in haar presentatie terug.

Gulle donatie aan Brainport voor elkaar

De komst van onze relaties is ons meer waard dan een geschenk. Relaties die desondanks niet met lege handen wilden komen, konden een donatie doen aan Brainport voor elkaar. Met gepaste trots overhandigde Robert van Boldrik een cheque ter waarde van €36.500,- aan Wendy van den Akker (Projectleider Brainport voor elkaar).

Bij Brainport voor elkaar bundelen maatschappelijke organisaties, overheden, onderwijs én bedrijven de krachten. Op basis van een match worden sociaal-maatschappelijke initiatieven met een financieringsvraag in contact gebracht met beschikbare fondsen. Het motto: ‘Resultaat komt samen’ waar wij als VB Groep dagelijks invulling aan geven, sluit hier feilloos op aan.

In the spotlight

Successen worden mede behaald door duurzame partnerschappen. Ook onze relaties werden daarom letterlijk ‘In the spotlight’ gezet. Na het inhoudelijk programma werd het podium getransformeerd tot feestelijke borrelruimte, waar we samen proostten op 150 jaar VB Groep.

Meerdere indrukwekkende mijlpalen

We vieren niet alleen het 150-jarige bestaan van VB Groep en Huybregts Relou, maar stonden ook stil bij een aantal andere recent geslagen mijlpalen binnen de groep. Het 100-jarige bestaan van Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice in 2022. De 75ste verjaardag van Van Heur Bouw & Onderhoud, eveneens in 2022. Het 60-jarige jubileum van Van Miltenburg Bouw & Onderhoud in 2021. We hebben ze opgespaard om ze gezamenlijk te kunnen vieren bij het Parktheater in Eindhoven!

Benieuwd hoe we samen een duurzame leefomgeving kunnen creëren?

Group Maak kennis met ons team