VB-Groep

Organisatie

CRA Vastgoed maakt deel uit van VB Groep, een groep solide familiebedrijven, actief op het gebied van ontwikkeling en bouw. De groep opereert landelijk, met een focus op Midden- en Zuid-Nederland. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijk maken we gebruik van elkaars specifieke expertise.

We hebben oog voor onze opdrachtgevers, partners en medewerkers en zijn overtuigd van het feit dat resultaat samen komt. Dat betekent dat we investeren in langdurige relaties en dat we op een professionele manier met elkaar omgaan. Open, eerlijk, op basis van vertrouwen. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de aard van ons familiebedrijf. We zijn er immers niet alleen voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons.

Ons verhaal

Wij bedenken en realiseren creatieve oplossingen voor complexe projecten. Met als doel waarde toevoegen aan de omgeving.

Lees meer

Ons team

Onze mensen geven onze organisatie een gezicht. Maak kennis met ons team.

Kennismaken

VB Groep

CRA Vastgoed maakt deel uit van VB Groep. Een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen.

Meer over VB Groep

Procedure toewijzing woningen/kavels

Als je inschrijft op een woning of een kavel grond is het spannend of je tot de gelukkigen behoort die de woning of het kavel daadwerkelijk krijgt toegewezen. Hiervoor hanteren wij een heldere procedure.

Lees meer over de procedure