VB-Groep

VB Academy

We zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken dan alleen. Dus helpen we onze medewerkers graag om hun ambities waar te maken en het beste uit zichzelf te halen. Daarom hebben we onze eigen VB Academy opgericht. Met als doel te leren en inspireren. We bieden een warme introductie voor nieuwe collega's, stimuleren de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, bieden een mentorschap voor jonge collega's en delen zowel intern als extern kennis. De VB Academy kent een divers aanbod aan (verplichte) trainingen, opleidingen, lezingen en workshops (bijvoorbeeld over veiligheid).

De VB Academy kent 4 pijlers

Introductie
Met het introductieprogramma zorgen we ervoor dat je snel de weg leert vinden binnen onze organisatie. Je maakt kennis met collega's, krijgt een buddy toegewezen en wordt ingewerkt.

Mentorschap
Tijdens je loopbaan heb je regelmatig contact met je mentor, die jou terzijde staat met zijn (levens)ervaring. Maar je kunt ook zelf mentor worden.

Opleiding
Met gerichte opleidingsmodules kun je jezelf verder ontwikkelen.

Kennisdeling
Je kunt jezelf verder ontwikkelen door zowel interne als externe kennisdelingssessies bij te wonen.

Nieuwsgierig geworden?

Werken bij CRA Vastgoed

Dat kan! Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent, op alle niveaus binnen onze organisatie.

Bekijk vacatures

Jong talent

We zijn altijd op zoek naar jong talent, dat mede invulling geeft aan onze groeiambities. We dagen je uit om bij ons je persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als stagiair, afstudeerder, werkstudent of junior.

Meer info