VB-Groep

Jong talent

We zijn altijd op zoek naar jong talent, dat mede invulling geeft aan onze groeiambities. We dagen je uit om bij ons je persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als stagiair, afstudeerder, werkstudent of junior.

Stages

Een stage betekent dat je direct meedraait in een team, vanaf de eerste dag. We hebben passende mogelijkheden binnen projectontwikkeling. Maar ook op stafafdelingen zoals ICT, Marketing en HRM. Afstuderen kan natuurlijk ook bij ons. Een collega met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht.

Traineeships

Heb je nog geen goed beeld van je eigen ambities en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Een traineeship is de ideale manier om je verder te oriënteren. Je hebt de mogelijkheid om te werken op verschillende afdelingen binnen onze organisatie.

Lees het persoonlijke verhaal van Kessy

CRA Vastgoed bestaat uit een team van Projectontwikkelaars met ieder een eigen expertise. Hierin zoeken de projectontwikkelaars elkaar op en leren ze van elkaars kennis. Bovendien wordt er veel tijd besteedt aan jong talent. CRA Vastgoed heeft elk half jaar ruimte voor stagiaires. Maar ook werkstudenten en starters worden met open armen ontvangen. Zo ook Kessy. Zij startte vorig jaar als Junior Projectontwikkelaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op met de afdeling HRM en bekijk samen welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Stel hier je vraag

Afdeling HRM

= Verplicht veld

Benieuwd hoe we samen een duurzame leefomgeving kunnen creëren?

Group Maak kennis met ons team