VB-Groep

Duurzame woonwijk op voormalig HAVEP-terrein Goirle

23 mei 2022

Het HAVEP-terrein, tegen de dorpskern van Goirle, wordt herontwikkeld tot woonwijk: Land van Anna. In de wijk komt een mix van woningtypes. Naast 143 koopwoningen in midden- en hoger segment worden 42 sociale woningen gerealiseerd.

Het ontwikkelen van deze historische locatie tot een nieuw duurzaam woongebied is CRA Vastgoed en Wilma Wonen op het lijf geschreven. Als familiebedrijven zijn we ons ervan bewust dat we er niet zijn voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons. Het opnieuw betekenisvol maken van vastgoed en locaties die door de tijd heen hun functie hebben verloren blijkt onze groep uitstekend te liggen. Het vraagt om oprecht respect voor de historische betekenis ervan. Dat sluit naadloos aan bij onze normen en waarden als familiebedrijf.

Transformatie tot nieuwe woonwijk met 185 woningen

Het HAVEP-terrein is eigendom van de familie Van Puijenbroek die een sterke verbondenheid hebben met Goirle. Tegelijkertijd hebben zij de ambitie om duurzame vooruitgang te versnellen. Dit project biedt de mogelijkheid om daar invulling aan te geven.

Eigen magazine

Land van Anna heeft onlangs haar eigen magazine gepubliceerd! Een prachtige uitgave over het bijzondere natuurrijke woonconcept met aandacht voor mens, plant en dier! Met informatie over het exclusieve wonen Aan de Leij, de bijzondere vloedtuin, de groene loper, wonen In de Velden, de woningontwerpen met sfeerplattegronden, de monumentale gebouwen in deelgebied Rondom de Fabriek en een kijkje in Landgoed Gorp en Roovert.

Verkoopfase 1

Naar verwachting start de verkoop van de vrijstaande villa's, exclusieve bouwkavels, appartementen Leijzicht, de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woningen (verkoopfase 1) binnenkort.

Meer over Land van Anna

Nieuwsgierig naar Land van Anna?

Magazine Land van Anna

Een prachtige uitgave over het bijzondere natuurrijke woonconcept met aandacht voor mens, plant en dier!

Benieuwd hoe we samen een duurzame leefomgeving kunnen creëren?

Group Maak kennis met ons team