VB-Groep

Dit zijn wij

Bekijk vacatures
CRA kantoor 3

Werken bij CRA Vastgoed?

Dat kan! Steeds meer partijen werken samen met CRA Vastgoed aan een duurzame toekomst en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent, op alle niveaus binnen onze organisatie. Collega’s die met enthousiasme aan diverse projecten werken. Die zichzelf graag verder willen ontwikkelen en ontplooien. En die een steentje willen bijdragen aan een duurzame omgeving.

Bekijk vacatures

Onze kracht

Samen bereiken we meer dan alleen. Daar zijn we van overtuigd. We doen er dan ook alles aan om de samenwerking tussen organisatie en medewerkers te stimuleren en te bevorderen. Met onze informele, maar professionele familiecultuur hebben we oog en oor voor alle medewerkers. Iedereen doet mee, want resultaat komt samen.

VB Academy

We helpen onze medewerkers graag om hun ambities waar te maken en het beste uit zichzelf te halen. Daarom hebben we onze eigen VB Academy opgericht. Met als doel te leren en inspireren.

Jong talent

We zijn altijd op zoek naar jong talent, die mede invulling geven aan onze groeiambities. We geven je graag de mogelijkheid om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als stagiair, afstudeerder of trainee.

Onderdeel van VB Groep

CRA Vastgoed maakt deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende bedrijven op het gebied van ontwikkelen en bouwen met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijkertijd maken de bedrijven gebruik van elkaars specifieke expertise. Samen hebben we de mensen, de kennis en de ervaring om elke huisvestingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Binnen VB Groep geven gemiddeld 300 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons motto 'Resultaat komt samen'.

Meer over VB Groep

Werken bij VB Groep? Onze collega's vertellen je waarom!

Dit zijn wij

Vacatures

Er zijn helaas geen vacatures gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.