VB-Groep

Dit zijn wij

Werken bij CRA Vastgoed?

Welkom! Steeds meer partijen werken samen met CRA Vastgoed aan een duurzame toekomst en daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent, op alle niveaus binnen onze organisatie. Collega’s die met enthousiasme aan uitdagende, betekenisvolle projecten werken. Die zichzelf graag verder willen ontwikkelen en ontplooien. En die een steentje willen bijdragen aan een duurzame omgeving.

Bekijk vacatures

Onze kracht

Samen bereiken we meer dan alleen. Daar zijn we van overtuigd. We doen er dan ook alles aan om de samenwerking tussen organisatie en medewerkers te stimuleren en te bevorderen. Met onze informele, maar professionele familiecultuur hebben we oog en oor voor alle medewerkers. Iedereen doet mee, want resultaat komt samen.

Onze kracht

VB Academy

We motiveren onze mensen om hun ambities waar te maken en het beste uit zichzelf te halen. Daarvoor hebben we onder meer de VB Academy opgericht. Met als doel te leren en te inspireren.

Lees meer

Jong talent

We zijn altijd op zoek naar jong talent, dat mede invulling geeft aan onze groeiambities. We dagen je uit om bij ons je persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als stagiair, afstudeerder, werkstudent of junior.

Meer informatie

Onderdeel van VB Groep

CRA Vastgoed maakt deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende bedrijven op het gebied van ontwikkelen en bouwen met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijkertijd maken de bedrijven gebruik van elkaars specifieke expertise. Samen hebben we de mensen, de kennis en de ervaring om elke huisvestingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Binnen VB Groep geven gemiddeld 300 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons motto 'Resultaat komt samen'.

Meer over VB Groep

Werken bij VB Groep? Onze collega's vertellen je waarom!

Vacatures

Open sollicitatie

  • CRA Vastgoed (Eindhoven)
  • 32 - 40 uur